Chcete poznať dosahy brexitu? Spustili informačnú platformu

TA3 TASR
16.12.2018 15:52

Na webstránke Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR spustili informačnú platformu o možných dosahoch brexitu, ktorej cieľom je poskytovať informácie verejnosti a podnikateľskej obci. Informoval o tom tlačový odbor MZVaEZ SR.

Chcete poznať dosahy brexitu? Spustili informačnú platformu
facebook.com/pg/mzv.sk

Platforma bude reagovať na vývoj brexitových rokovaní a informácie na nej budú pravidelne aktualizované tak, aby poskytovali občanom a podnikom správne odporúčania a rady pre riešenie ich životnej či ekonomickej situácie zasiahnutej brexitom.

"V tejto chvíli všetky informácie vychádzajú z aktuálne platného stavu a tou je návrh dohody o vystúpení. Hlasovanie o texte dohody v britskom parlamente bolo odsunuté až na január 2019, pričom výsledok hlasovania nie je istý. V tomto zmysle bude obsah platformy aktualizovaný a od januára 2019 bude obsahovať aj informácie pre neriadený odchod Spojeného kráľovstva z EÚ bez dohody k 29. marcu 2019," informovalo MZVaEZ. Obsah platformy je pripravovaný v spolupráci s príslušnými rezortmi, sociálnymi partnermi a odbornými združeniami.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok