Piata prehra za sebou. Slovan vyšiel naprázdno aj proti Dinamu

TA3 TASR
28.11.2018 20:02

Hokejisti Slovana Bratislava zaknihovali piatu prehru v sérii. V zápase Kontinentálnej hokejovej ligy podľahli domácemu Dinamu Moskva 0:3. V Západnej konferencii sú naďalej na 10. mieste so ziskom 22 bodov. Zverenci trénera Vladimíra Országha sa najbližšie predstavia v piatok 30. novembra o 17.30 h na ľade Viťaza Podoľsk.

Piata prehra za sebou. Slovan vyšiel naprázdno aj proti Dinamu
SITA/Braňo Bibel (ilu)

Úvod zápasu zastihol v lepšej pohode Slovan, prvú šancu mal Jeglič. Domáci odpovedali strelou z hokejky Kagarlického, ale otvoriť skóre mohli "belasí" po výpadoch Taffea a Lampera, v nájazdoch však neuspeli. Svižná prvá tretina bola vyrovnaná, ale ani jeden tím sa gólovo nepresadil.

V druhej tretine sa už postupne prejavovala mierna prevaha domácich, pomohol im k tomu aj rýchly gól. Štěpánka prekonal po vydarenej akcii v 23. minúte Igumnov. Vyrovnať mohol Hrnka, ale potom bolo horúco opäť pred bránkou hostí. Štěpánek najskôr svoj tím podržal, no v závere druhého dejstva nestačil na dorážku Šipačova.

V tretej tretine najskôr zahodili svoje šance Kagarlickij a Menšikov, Slovan mohol streliť kontaktný gól pri vylúčení Hietanena. Dinamo sa však ubránilo a obranca domácich ihneď po návrate z trestnej lavice prekonal Štěpánka po tretí raz. Zverencom Vladimíra Országha sa potom do konca zápasu nepodarilo prekonať brankára Jerjomenka ani raz a pokračujú tak v streleckej mizérii z uplynulých zápasov. V piatich dueloch zaznamenali len štyri góly, pričom v dvoch vyšli naprázdno.

Dinamo Moskva - Slovan Bratislava 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)

Góly: 23. Igumnov (Mironov, Brjukvin), 40. Šipačov (Kagarlickij, Makarov), 53. Hietanen (Kagarlickij, Šipačov). Rozhodcovia: Kuljov, Ščenjov – Antonov, Galimov, vylúčení: 4:3 na 2 min., presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 3670 divákov.

Dinamo Moskva: Jerjomenko – Volkov, Nikulin, Mironov, Hietanen, Koivisto, Menšikov, Pepeljajev, Zajcev – Alexejev, Šipačov, Kagarlickij – Brjukvin, Igumnov, Makarov – Mojsejev, Mozer, Kuľomin – Muranov, Jefremov, Babenko

Slovan Bratislava: Štěpánek – Sersen, Jánošík, Klok, Grman, Meszároš, Švarný, Bačik – Červený, Taffe, Řepík – Lunter, Sukeľ, Lamper – Jeglič, Bailey, Liška – Sloboda, Chipchura, Hrnka - Baranov

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok