Robotníci boli na každom kroku. Opravy ciest v Bratislave sa končia

TA3 SITA
25.10.2018 12:33

Rozkopané cesty a chodníky boli takmer všade. Obyvatelia a návštevníci Bratislavy sa však po mnohých týždňoch dočkali - najmasívnejšia rekonštrukcia rekonštrukcia komunikácií sa končí.

Ivo Nesrovnal oznámil, že oprava komunikácií stála tento rok 18,5 milióna eur, z toho 9,5 milióna je z rozpočtu mesta a zvyšok je vládna dotácia. Dodal, že za štyri roky sa mestu podarilo urobiť 269 kilometrov komunikácií. “Okrem ciest sa nám podarilo opraviť aj 60 kilometrov chodníkov, približne 20 autobusových zastávok či 435 bezbariérových priechodov,“ uviedol ďalej Nesrovnal.

Pripomenul, že aktuálne mesto dokončuje opravu na Peknej ceste v bratislavskej Rači, ktorej súčasťou je aj cyklotrasa, chodník a tiež bezbariérový priechod. “Pred sebou máme ešte opravy napríklad na Želovej ulici, na Čučoriedkovej ulici a tiež na Dolnozemskej. Opravuje sa v súčasnosti aj v Devínskej Novej Vsi či v Petržalke,“ povedal novinárom primátor Bratislavy.

Hlavné mesto plánuje ešte do roku 2022 opraviť a zrekonštruovať ďalších 250 kilometrov komunikácií v Bratislave. Týkať sa to bude všetkých bratislavských radiál ako aj vnútorných mestských okruhov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok