Prezident dostal od strieborných hokejistov hokejku i dres

TA3
31.5.2012 11:20

Hokejisti sa o radosť zo strieborných medailí z Helsínk podelili hneď po svojom príchode s fanúšikmi. Čakajú gratulácie aj od najvyšších ústavných činiteľov. Pozrite si prijatie hlavou štátu z veľkej sály Prezidentského paláca.

Takmer dvojtýždňové oslavy zisku strieborných medailí slovenskej hokejovej reprezentácie na majstrovstvách sveta v Helsinkách pokračovali vo štvrtok predpoludním prijatím úspešných hráčov a členov realizačného tímu prezidentom SR Ivanom Gašparovičom. V prezidentskom paláci z medailistov chýbali iba brankár Július Hudáček a obrancovia Zdeno Chára, Dominik Graňák, Kristián Kudroč a Michal Sersen.

Vedenie slovenskej reprezentácie odovzdalo hlave štátu spomienkové predmety - podpísanú spoločnú fotografiu, hokejku a dres. V slávnostnom príhovore Ivan Gašparovič vyzdvihol úspech národného hokejového tímu a zisk strieborných medailí prirovnal k zisku zlata pre celé Slovensko. Za hokejovú výpravu sa za prijatie poďakoval prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Igor Nemeček.

Následne si prezident SR pripil sektom s každým hráčom a po krátkych rozhovoroch ukončili hokejisti návštevu Grassalkovičovho paláca spoločnou fotografiou.

Pozrite si celý záznam prijatia strieborných hokejistov u prezidenta.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok