Smer prezradil, koho podporí v boji o post primátora Bystrice

TA3 TASR
5.9.2018 16:07

Podpredseda Smeru-SD Peter Pellegrini v stredu v Banskej Bystrici oznámil, že strana Smer-SD oficiálne podporí v novembrových komunálnych voľbách na post primátora mesta pod Urpínom toho súčasného, nezávislého kandidáta Jána Noska. Ten mal jej podporu aj pred štyrmi rokmi.

Smer prezradil, koho podporí v boji o post primátora Bystrice
TASR

"Teraz hovorím aj ako Banskobystričan. Máme primátora, ktorému ide o to, aby mesto napredovalo. U poslancov zastupiteľstva nachádza podporu pre všetky svoje projekty. Bolo veľmi správne, že Smer-SD sa rozhodol podporiť pred štyrmi rokmi jeho kandidatúru a pomôcť mu k zvoleniu za primátora. Dnes už môžeme všetci potvrdiť, že to bola úspešná voľba. Mesto sa nám každoročne mení pred očami k lepšiemu, ľudia tu majú kvalitnejší a lepší život," konštatoval Pellegrini.

Ako dodal, "v rámci možností urobíme všetko pre to, aby sme mu umožnili vyhrať a aby sme sa my, Banskobystričania a návštevníci, mohli tešiť z ďalšieho rozvoja mesta pod jeho vedením". Primátor Nosko sa poďakoval za podporu a v prípade, že bude v komunálnych voľbách opäť úspešný, teší sa na spoluprácu.

"Som presvedčený, že pán premiér ako Banskobystričan a člen vlády dopomohol s dotáciami pre mesto, či už ide o rekonštrukciu kaštieľa Radvanských, dobudovanie športovej infraštruktúry v rámci Banskej Bystrice ako Európskeho mesta športu 2017, ale aj korčuliarska dráha alebo parkovisko na Rudohorskej ulici boli riešené z dotácie od vlády. Spolupráca je potrebná," zdôraznil Nosko.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok