Muža si neustále mýlia s politikom, podobne sa už spálil aj Trump

TA3 SITA
23.8.2018 17:54

Predavač popcornu z texaského Austinu čelí posledné týždne nečakanému náporu pochvalných, ale najmä kritických a urážlivých správ, ktoré mu posielajú na jeho twitterový profil preňho úplne neznámi ľudia z Austrálie. Volá sa totiž Peter Dutton, rovnako ako nová hviezda austrálskej politiky, ktorý bol donedávna ministrom vnútra a už dlhšie sa snaží vyvolať vnútrostranícku revolúciu a zosadiť súčasného austrálskeho premiéra Malcolma Turbulla.

Muža si neustále mýlia s politikom, podobne sa už spálil aj Trump
SITA/AP

Menovec austrálskeho politika, ktorý predáva popcorn v Texase, prosí austrálskych používateľov Twitteru, aby si pred poslaním správy skontrolovali twitterový účet, na ktorý ju odosielajú. Hneď by im bolo podľa neho jasné, že 30-ročný černoch z Texasu je iný Peter Dutton ako ten, ktorému chcú adresovať svoje správy. Dodáva však, že čítať si odkazy určené pre austrálskeho politika je niekedy aj zábavné. Austrálčanov naďalej považuje za milých ľudí a rád by túto krajinu niekedy v budúcnosti navštívil.

Predavač popcornu z Texasu nie je prvou obeťou neželanej zámeny osôb na Twitteri. Pobavené reakcie na sociálnych sieťach vyvolal aj tweet, v ktorom americký prezident Donald Trump koncom minulého roka otagoval namiesto britskej premiérky Theresy Mayovej úplne neznámu ženu z britského vidieka.

"@theresamay, nezaoberaj sa mnou, zaoberaj sa deštruktívnym radikálnym islamským terorizmom, ktorý existuje vo Veľkej Británii. My sa máme fajn," napísal Trump bez toho, aby si overil, že britská premiérka má na Twitteri nick @Theresa_May. Upozornenie o otagovaní v Trumpovom hašterivom tweete tak prišlo 41-ročnej Therese May Scrivener z mestečka Bognor Regis, ktorá mala v tom čase na Twitteri šiestich followerov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok