Ševelovi zverenci zdolali Michalovce, vedú tabuľku Fortuna ligy

TA3 TASR
5.8.2018 23:18

Slovan Bratislava vedie tabuľku Fortuna ligy aj po treťom kole. Zverenci trénera Martina Ševelu nezaváhali ani v Michalovciach, kde vyhrali 2:1.

Lepšie začal hosťujúci Slovan, ktorý najskôr pohrozil strelou Savičeviča. Tú ešte Kira vyrazil na roh, ale o niekoľko desiatok sekúnd sa hostia tešili znovu, keď sa presadil Hološko. O chvíľu neskôr sa prebíjal obranou hostí Vaščák, ktorý po kontakte so Salátom spadol, píšťalka hlavného rozhodcu však zostala nemá.

Opticky lepší Slovan sa v prvom polčase presadil ešte raz, keď po rýchlej kontre van Haaren nedal Kirovi šancu. Domácich mohol vrátiť do hry Carrillo, ale jeho strela skončila iba na žrdi. V 2. polčase Slovanisti umne držali víťazstvo vo svojich rukách. Michalovčania síce prevzali hernú iniciatívu, do gólových šancí sa však dostávali veľmi ťažko. Tie prišli až v poslednej desaťminútovke. Dvakrát si so Sulleyovou koncovkou skvelý Greif poradil, ale Michalovčania sa nakoniec gólu predsa len dočkali, keď v nadstavenom čase znížil Kurminowski.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok