Slota prehodnocuje odchod, možno zostane predsedom

SITA
21.5.2012 09:12

Predseda SNS Ján Slota možno zostane predsedom strany aj po jesennom sneme. Síce kandidovať nemieni, ale ak ho navrhnú delegáti, zrejme počúvne ich hlas.

Slota prehodnocuje odchod, možno zostane predsedom
SITA

„Jednoznačne som povedal, že položím mandát a nebudem kandidovať,“ odpovedal Slota na otázku, čo bude robiť, keď ho navrhnú členovia, však odpovedal: „To je už druhá vec. Nemôžem hovoriť za členov.“ Slota síce pripomenul, že už viackrát prezentoval, že už nemieni byť predseda, ale dodal, že uvidíme, čo sa bude diať do jesene.

„Svoju kandidatúru nebudem dávať v žiadnom prípade. No môže sa všeličo stať,“ konštatoval. Podľa neho však nie je podstatné, či bude predseda, alebo nie. „Podstatné je to, že chcem naďalej byť platným členom Slovenskej národnej strany a robiť všetko preto, aby som jej vo všetkých sférach pomáhal. To je podstatné,“ vyhlásil.

Slota však avizuje, že do parlamentu sa už určite nevráti, aj keby sa tam znovu SNS dostala. „Už pred voľbami som hovoril, že keď Slovenská národná strana bude v parlamente, najneskôr v septembri z parlamentu odídem. Ja by som tak či tak odišiel z parlamentu, lebo mi je úplne na zvracanie, keď sa pozerám na ľudí, ktorí v parlamente sedia. Na tých pologramotných hlupákov a šašov a bláznov, buzerantov a s prepáčením podporovateľov brania drog a ďalšej spodiny slovenskej spoločnosti. V žiadnom prípade by som v takom parlamente už nesedel, ani nemienim sedieť, pokiaľ bude na Slovensku takáto spoločenská klíma,“ vyhlásil predseda SNS. 

Slota súčasnej vláde dáva dva roky. „Jedinou alternatívou po dvoch rokoch - dávam dva roky tejto vláde - bude jedine Slovenská národná strana. Národ si už konečne, dúfam, uvedomí, že Slovenská národná strana mala tie správne vízie a správne riešenia. My sme jediná alternatíva. Nie blázni, ktorí sú reprezentovaní šašom, potom tí hašišáci zo SaS-ky. O Maďaroch ani nehovoríme, respektíve o tých janičiaroch, ktorí sa po maďarských chrbtoch dostali do toho parlamentu. To je hrôza! To je paródia! Paródia na parlamentný systém,“ uviedol.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok