Policajti otvorili prípad vraždy bossa Čongrádyho

Nový Čas
15.5.2012 09:45

Vyšetrovatelia podľa zistení denníka Nový Čas otvorili starý prípad vraždy Petra Čongrádyho z roku 2004. Toho považovali za posledného zo šéfov starej gardy podsvetia.

Policajti otvorili prípad vraždy bossa Čongrádyho
SITA

"Čongiho" zastrelili pred bratislavskou pizzériou v septembri 2004. Policajti vyšetrovanie prípadu v roku 2007 prerušili, v tomto období sa mu však podľa Nového Času začali opäť venovať. Dôvodom otvorenia kauzy sú údajne nové dôkazy a svedok, ktorý mal priniesť nové informácie. K prípadu sa však policajti oficiálne nevyjadrili.

"Dvaja vrahovia si na Čongiho počkali v dodávke zaparkovanej neďaleko pizzerie. Výstrely zo samopalu zazneli, keď nastupoval do pancierového mercedesu. Strelcov s kuklami na hlave zaznamenala aj priemyselná kamera. Hodinu po vražde privolali hasičov k požiaru pri obchvate smerom z Petržalky do Mlynskej doliny. Po zahasení dodávky s ukradnutými českými evidenčnými číslami kriminalisti našli dva samopaly a dve pištole," píše denník. Posledným, ktorý bol s Čongrádym v kontakte, bol Ladislav B., člen bratislavských sýkorovcov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok