Doprava na vjazde do Bratislavy po nehode kamiónov skolabovala

TA3 TASR
29.5.2018 09:41

Poriadnou dávkou trpezlivosti sa museli obrniť vodiči, ktorí sa ráno chceli dostať do Bratislavy po diaľnici D1. Po nehode dvoch kamiónov a dodávky za Sencom smerom na hlavné mesto hlásili aj niekoľkohodinové zdržanie. Jej následky sa už podarilo odstrániť.

Podľa aktualizovaných informácií sa zranila jedna osoba. Na miesto nehody dorazilo 15 príslušníkov HaZZ so štyrmi kusmi techniky, informovali hasiči.  "Po príjazde na miesto udalosti poskytli príslušníci zranenej osobe prvú pomoc a transportovali ju na ďalšie ošetrenie do nemocnice," priblížili. Havarované automobily zabezpečili proti vzniku požiaru, prečerpali naftu z poškodenej nádrže a asistovali pri zdokumentovaní dopravnej nehody.

Podľa Stellacentra bol zablokovaný pravý a stredný pruh, na Zelenej vlne hlásili aj trojhodinové meškanie. Jeden a pol hodiny sa mali zdržať vodiči na obchádzke po starej seneckej ceste a približne trištvrtehodinové zdržanie hlásili aj na ceste cez Pezinok.

Z doterajšieho vyšetrovania nehody vyplýva, že do návesu nákladného auta Volvo odstaveného v pravom jazdnom pruhu pre technickú poruchu narazilo nákladné vozidlo Iveco, do ktorého narazila dodávka. Na miesto sa ihneď dostavili všetky záchranné zložky vrátane hasičov, ktorí odstraňovali uniknuté ropné látky. Do nemocnice so zraneniami previezli 43-ročného vodiča vozidla Iveco. U všetkých troch vodičov vylúčili požitie alkoholu. Škody predbežne vyčíslili na viac ako 40-tisíc eur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok