Na Hornom Považí sa zrazila sanitka s autom, hlásia zranených

TA3 TASR
17.5.2018 12:04

V Hornom Hričove sa predpoludním zrazilo vozidlo dopravnej zdravotnej služby s autom. Podľa doterajších informácií si nehoda vyžiadala osem zranených. Na mieste zasiahli záchranári, odletel tam aj vrtuľník, informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Pri zrážke vozidla dopravnej zdravotnej služby s autom na ceste I/61 v Hornom Hričove v okrese Žilina sa vo štvrtok zranilo osem ľudí - šesť ľahko a dvaja ťažko. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová. "Volanie na tiesňovú linku 155 sme prijali o 10.43 h s tým, že ide o nehodu vozidla dopravnej zdravotnej služby. Ku zraneným sme vyslali pozemných aj leteckých záchranárov", uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Podľa krajskej policajnej hovorkyne je cesta I/61 pri Hornom Hričove pre dokumentovanie dopravnej nehody uzavretý. "Hliadky PZ usmerňujú premávku na cestu II/519 Bytča – Považský Chlmec – Žilina. Diaľnica D3 Žilina - Bytča, Bytča - Žilina je plne prejazdná", doplnila Balogová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok