Trnavčan spojil prechádzky so synom a predávanie drog

TA3 TASR
27.4.2018 13:42

Na prechádzkach s maloletým synom i počas práce predával drogy 36-ročný Trnavčan. Policajti ho po mesiacoch sledovania zaistili v utorok 24. apríla a vykonali domovú prehliadku v prenajatom byte na sídlisku Prednádražie i v rodinnom dome v Trnave.

Trnavčan spojil prechádzky so synom a predávanie drog
PZ SR

U muža zaistili vrecúška s drogou a našli aj 4500 eur v hotovosti. Policajný zákrok mal krycie meno Amadeus. Informovala o tom polícia.

"Polícia zaslala 38 zaistených vreciek na expertízne skúmanie a doposiaľ bola vyhodnotená iba časť z nich. Podľa predbežných výsledkov mal v 16 vreckách minimálne 100 jednorazových dávok pervitínu. Uvedené množstvo postačuje vyšetrovateľovi, aby osobu, v minulosti dvakrát odsúdenú pre drogovú trestnú činnosť, obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Zároveň spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie," dodala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová. Za distribúciu drog v podmienke teraz mužovi hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

Témy: Droga Trnava
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok