PR správa

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie Mateja Tótha

PR
23.4.2018 14:36

Popri tvrdej príprave na majstrovstvá Európy sa olympijský víťaz a majster sveta v chôdzi na 50 kilometrov venuje aj športovej príprave mladej generácie v O2 Športovej akadémii Mateja Tótha. V tom mu pomáha spoločnosť O2, ktorá sa stala generálnym partnerom akadémií a v rámci platformy Dobrá vec umožní vznik Športových akadémií na ďalších 40 základných školách, a to na celý školský rok zadarmo.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie Mateja Tótha

Tento rok sa môžu základné školy na Slovensku zaregistrovať cez platformu www.dobravec.o2.sk do  súťaže o atraktívnu výhru, ktorou bude zriadenie jednej zo 40-tich O2 Športových akadémií Mateja Tótha na ich pôde. Cieľom Akadémií je naučiť deti správne a s radosťou športovať, a to na základe vlastnej prepracovanej metodiky.  Do procesu sú okrem vyškolených trénerov zapojení najbližší Matejovi spolupracovníci, fyzioterapeuti i detská psychologička.

„Počas necelého roka existencie O2 ŠAMT v  Akadémii športuje viac ako 1200 detí v 70 tréningových skupinách. Záujem o tento druh prípravy detí na športovanie je obrovský a je predpoklad, že od nového školského roka tieto počty rapídne narastú,“ hovorí o Akadémiách ich riaditeľka Mária Bedleková.

„Cieľom O2 ŠAMT je budovať v  deťoch pozitívny vzťah k športu a v rámci kvalitnej všeobecnej športovej prípravy odhaliť, na čo majú talent. Do projektu chceme zapojiť širokú verejnosť, ktorá bude mať možnosť hlasovať za Dobrú vec a to zriadenie 40 Akadémií na konkrétnych školách,“ vysvetľuje Michaela Sakálová, marketingová manažérka spoločnosti O2 Slovakia.

Platforma Dobrá vec od O2 taktiež ponúka možnosť vyhrať motivačnú Roadshow pre stredné školy, ktorej cieľom je prostredníctvom silných ambasádorov mladých ľudí motivovať k tomu, aby sa nebáli ísť vlastnou cestou za svojimi snami.

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec. Vďaka nej si základné a stredné školy po celom Slovensku budú môcť zasúťažiť o získanie jednej zo 40 Športových akadémií a 24 Roadshows  na svojej pôde.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok