Paška bol skvelý človek, uštvali ho, tvrdí expremiér Fico

TA3 TASR
6.4.2018 16:57

Smrť expredsedu Národnej rady SR Pavla Pašku zasiahla aj predsedu strany Smer-SD Roberta Fica. Podľa neho sa pod jeho smrť podpísali štvavým spôsobom aj novinári a politici. Rodine zosnulého zároveň vyjadril úprimnú sústrasť. Uviedol to vo svojom videu na sociálnej sieti.

Paška bol skvelý človek, uštvali ho, tvrdí expremiér Fico
facebook.com/robertficosmersd

Fico uviedol, že Paška bol "skvelý človek, ktorý dodržal slovo". Takýchto ľudí je podľa neho v politike málo. "Na Slovensku máme bandu novinárov a idiotských politikov, ktorí ho 'zoštvali'. To, čo mu robili na základe klamstiev a výmyslov, je absolútne neprijateľné. Verím, že sa týmto fenoménom klamstiev, výmyslov, novinárskych konšpirácií a idiotských politikov sa raz vyrovnáme," poznamenal Fico vo videu.

Pavol Paška zomrel na infarkt vo veku 60 rokov. Skonal v piatok dopoludnia v areáli Železničnej nemocnice s poliklinikou Košice. Paška bol predsedom parlamentu dvakrát. Svoje druhé funkčné obdobie však ukončil predčasne v roku 2014 v súvislosti s kauzou predraženého piešťanského CT prístroja. Do roku 2016 bol aj podpredsedom Smeru-SD.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok