V bratislavskej Vrakuni sa strieľalo

TASR
6.5.2012 14:26

V parku v bratislavskej Vrakuni sa dnes strieľalo, výsledkom je jeden zranený. Podľa informácii portálu čas.sk sa postrelený muž incidentu iba náhodne prizeral.

V bratislavskej Vrakuni sa strieľalo
SITA

V parku v bratislavskej Vrakuni sa dnes strieľalo, výsledkom je jeden zranený. Podľa informácii portálu čas.sk sa postrelený muž incidentu iba náhodne prizeral. Polícia prípad vyšetruje, či sa jej strelca podarilo chytiť nie je známe.

"V čase približne o 11.40 h. prijalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave oznámenie, že na Rajeckej ulici malo dôjsť k streľbe. Policajti po príchode na miesto zistili, že k streľbe došlo v neďalekom parku, kde sa aj nachádzala zranená osoba," informoval krajský policajný hovorca František Peczár.
Zraneným je 25-ročný Bratislavčan. "Bol prevezený do nemocnice na ošetrenie," priblížil. V dôsledku streľby boli poškodené aj dva automobily a taktiež balkón jedného z obytných domov na Bučinovej ulici.
Policajti na mieste našli niekoľko kusov nábojníc. "Prípad si prevzal vyšetrovateľ z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorý v súčasnosti na mieste vykonáva neodkladné a neopakovateľné úkony," doplnil Peczár.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok