Proti Fínom nastúpi v bránke J. Laco, Handzuš stále s otáznikom

SITA
6.5.2012 10:29

V nedeľňajšom popoludňajšom súboji slovenskej hokejovej reprezentácie proti domácemu Fínsku sa v Hartwall Arene predstaví brankár Ján Laco. Na rannom rozkorčuľovaní o tom informovala trénerská dvojica Vladimír Vůjtek - Jerguš Bača. V prvom súboji Slovákov na tomto šampionáte proti Kanade (2:3) chytal Peter Hamerlík, ktorý tentoraz zaujme pozíciu na striedačke.

Proti Fínom nastúpi v bránke J. Laco, Handzuš stále s otáznikom
SITA

Stále nepadlo rozhodnutie o prípadnom štarte útočníka Michala Handzuša, ktorý má zdravotné problémy. "Najprv sa musím porozprávať s trénermi, predtým nebudem nič vyhlasovať. Nebolo to zlé, ale samozrejme je to stále cítiť. Treba to odhadnúť, ako sa to bude zhoršovať. Dnes som to možno cítil trochu viac ako včera, ale nie extrémne. Bál som sa, aby to nebolo ešte horšie, že nebudem môcť potlačiť. Dúfam, že je to na dobrej ceste. Štyri mesiace som s tým žil a viem, aké to môže byť. Po tréningu sa môžem cítiť dobre, prezlečiem sa a začne to náramne bolieť. Myslím si, že injekcia stále pôsobí. Dohodneme sa s trénermi a potom uvidíme," povedal 35-ročný skúsený center Michal Handzuš po nedeľňajšom rozkorčuľovaní.

Tréneri v nedeľu predpoludním hráčom umožnili zvoliť si formu tréningu. Deväť korčuliarov a trio brankárov vykorčuľovalo na ľad tréningovej haly, zvyšok tímu si vybral prípravu na stacionárnych bicykloch alebo v posilňovni. Na ľade sa okrem Handzuša predstavili aj Marek Hovorka, Rastislav Špirko, Miroslav Šatan, Libor Hudáček, Michal Sersen, Marcel Haščák, Branko Radivojevič a Tomáš Tatar. Tréning viedol asistent trénera Jerguš Bača, no Vladimír Vůjtek všetko pozorne sledoval zo striedačky.

Viac informácií o Majstrovstvách sveta v hokeji sa dozviete na našej podstránke MS 2012

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok