NBA: Bostonu nepomohol ani Irving, prehral tretíkrát po sebe

TA3 SITA
15.2.2018 07:52

Boston utrpel tretiu prehru po sebe, keď doma podľahol Los Angeles Clippers 119:129 v stredajšom zápase zámorskej basketbalovej NBA.

NBA: Bostonu nepomohol ani Irving, prehral tretíkrát po sebe
SITA/AP

Domácim nepomohlo ani 33 bodov Kyrieho Irvinga. "Ako vždy, problémom bola obrana, musíme ju zlepšiť," zhodnotil domáci Al Horford. Clippers triumfovali štvrtýkrát z ostatných piatich duelov a v tabuľke Východnej konferencie už iba tesne zaostávajú za priečkami zahrňujúcimi play-off.

Houston triumfoval v sedemnásty raz z 19 zápasov, doma si poradil so Sacramentom 100:91. V drese Pistons bol najúspešnejší James Harden, ktorý nastrieľal 28 bodov a pridal 9 asistencií. Houston je spoločne s Golden State na čele Západnej konferencie.

Warriors sa v stredu nedarilo a z Portlandu si odniesli prehru 117:121. Domáci rozhodli už v prvej štvrtine, v ktorej si utvorili rozhodujúci 13-bodový náskok. Na palubovke pútal pozornosť strelecký súboj Damiana Lillarda s Kevinom Durantom. Ťahúň Trail Blazers nazbieral skvelých 44 bodov, ale z individuálneho mikrosúboja vyšla lepšie hviezda Golden State - Durant dosiahol 50 bodov.

Líder na východe Toronto s prehľadom pokorilo Chicago 122:98. Hviezda Raptors sa nenaladila pozitívne pred víkendovým podujatím All Stars Game, keď si pripísala iba sedem bodov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok