Obvinili muža z vraždy v Devínskej Novej Vsi, hrozí mu doživotie

TA3 TASR
27.1.2018 12:31

V prípade štvrtkovej streľby v Devínskej Novej Vsi padlo obvinenie. Podozrivým je 68-ročný muž z Bratislavy, ktorý mal na schodisku v jednom z obytných domov zastreliť o sedem rokov staršieho muža.

Muž mal vo štvrtok 25. januára spáchať vraždu v jednom z bytových domov na ulici Milana Marečka v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Obvinený G.K. z Bratislavy, ktorý je v súčasnosti v cele policajného zaistenia, mal tromi strelami spôsobiť smrteľné zranenie 75-ročnému mužovi.

Vyšetrovateľ spracoval už i podnet k podaniu návrhu na väzobné stíhanie. "V prípade preukázania viny hrozí obvinenému za úmyselné usmrtenie chránenej osoby (osoba vyššieho veku) trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Obvinený mal podľa doterajšieho vyšetrovania vo štvrtok v čase medzi 19.00 – 20.20 h na schodisku vedúcom do suterénu bytového domu spôsobiť 75-ročnému mužovi tri strelné zranenia, ktorým na mieste podľahol. Ďalšie okolnosti tohto prípadu policajti naďalej vyšetrujú.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok