Protichodné názory na nákazu zaujali množstvo divákov TA3

TA3
21.9.2020 15:00

Televízia TA3 má za sebou z hľadiska sledovanosti úspešný víkend. Divákov zaujala najmä diskusia v relácii Pozrime sa na to, kde diskutovali odborníci s rôznymi pohľadmi na pandémiu koronavírusu. Úspech mala aj relácia V politike s premiérom a slovenským podpredsedom Eurokomisie.

Protichodné názory na nákazu zaujali množstvo divákov TA3
TA3

Prišiel Bukovský, infektológ aj matematik

Dynamické a názorovo pestré vydanie piatkovej relácie Pozrime sa na to pritiahlo k obrazovkám rekordný počet divákov. Pod moderátorskou taktovkou dlhoročného profesionála Rasťa Ilieva diskutovali o miere rizika koronavírusu, dezinformáciách a perspektíve ďalšieho vývoja infektológ Peter Sabaka, dietológ Igor Bukovský, virológ Boris Klempa a matematik Richard Kollár. Posolstvom tohto vydania Pozrime sa na to bolo Overujte si informácie.

Premiéru relácie videlo celkovo takmer štvrť milióna ľudí. Úspech zaznamenali aj reprízy, pričom premiéru alebo jednu z repríz večernej diskusie si zaplo až 404 tisíc divákov. V sobotu krátko po poludní mala repríza Pozrime sa na to podiel 7,2 % v cieľovej skupine 12+. Najviac však zaujala  kategóriu top manažérov s vysokoškolským vzdelaním – v tejto cieľovej skupine bola televízia TA3 jednotkou na trhu.

Matovič, Šefčovič, Gröhling aj Petrák

Diskusnú reláciu V Politike si v premiére zaplo vyše 360 tisíc divákov starších ako 12 rokov. V cieľovej skupine top manažérov s vysokoškolským vzdelaním mala podiel 20%. V prvej časti nedeľnej premiéry bolo V politike viac ako pol hodinu dokonca jednotkou na trhu v cieľovej skupine 12+.

Za týmto diváckym záujmom je atraktívne obsadenie relácie – v prvej časti diskutoval s moderátorom Norom Dolinským premiér Igor Matovič. Ďalšími hosťami boli podpredseda EK Maroš Šefčovič, minister školstva Branislav Gröhling a opozičný politik Ľubomír Petrák. Premiéru alebo reprízu V politike si zaplo vyše pol milióna ľudí – údaje sa blížia k 600 tisíc divákom.

Skutočnosť, že V politike zaujalo, sa odzrkadlila aj na vyše tridsiatke citácií výrokov či informácií z relácie v iných médiách.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok