Covid-19 u nás nepotvrdili, uvádza na pravú mieru firma z Považia

TA3 TASR
4.8.2020 19:23

Vo firme Chirana T. Injecta v Starej Turej sa výskyt nákazy novým koronavírusom nepotvrdil. Spoločnosť v súvislosti s medializovanými informáciami upozorňuje na zámenu názvov dvoch firiem. Tvrdí, že správy o šírení nákazy COVID-19 sa týkajú inej firmy s podobným názvom, a to Chirana Medical. Obe sídlia v Starej Turej.

"Niektoré médiá nesprávne uvádzajú, že výskyt nákazy COVID-19 sa týka aj nás. Nie je to pravda a takéto informácie znervózňujú našich zamestnancov. Preto prosíme médiá, aby rozlišovali medzi dvoma firmami s podobnými názvami a sídlom," píše firma vo svojom stanovisku.

Regionálna hygienička Ľudmila Bučková v utorok informovala, že zamestnanci dvojice firiem na Považí skončili pre pozitívne testovaných ľudí v karanténe. Nový koronavírus potvrdili testovaním hygienici u šiestich osôb vo firme v Starej Turej a u piatich osôb v Potvoriciach, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Trenčíne podľa nej dohľadáva ďalšie kontakty pozitívne testovaných osôb.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok