Na ostrovčeku pri jazere našli 14 psov, po žene vyhlásili pátranie

TA3 TASR SITA
6.1.2018 11:25

Hasiči museli zachraňovať skupinu psov, ktorá uviazla na ostrovčeku uprostred vodnej hladiny v lokalite Devínske jazero, v smere k rieke Morave v zatopenej, neprístupnej oblasti.

Na ostrovčeku pri jazere našli 14 psov, po žene vyhlásili pátranie
TASR/Štefan Puškáš

Hasiči dostali hlásenie v sobotu po 09.00 h. "Po príjazde na miesto naša jednotka zistila, že na ostrovčeku uviazlo 14 psov rôznych plemien a rôznych veľkostí," informovali z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru. Ako informovalo operačné stredisko HaZZ v Bratislave, hasiči v spolupráci so Slobodou zvierat všetky psy zachránili a umiestnili do útulku.

Okrem psov našli policajti v blízkosti Devinského jazera zaparkované osobné motorové vozidlo a osobné veci neznámej osoby. Polícia začala pátranie po 45-ročnej Bratislavčanke, ktorá v piatok 5.januára vo večerných hodinách venčila niekoľko psov, pričom od uvedeného času o sebe nepodala žiadnu správu a miesto jej pohybu v súčasnosti nie je známe.

Polícia so služobným psom vykonáva v okolí Devínskeho jazera v spolupráci s príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru a príslušníkmi poriečneho oddelenia Prezídia PZ akciu na vypátranie ženy, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok