Hrozby kamionistov sa napĺňajú. Takto to vyzerá na hraniciach

TA3 SITA
13.1.2020 07:29

Po nedohode s vládou sa napĺňajú hrozby autodopravcov. Od včerajšieho večera pokračujú v štrajku. Plánovali zablokovať celkovo 24 hraničných priechodov po celom Slovensku. O tom, aká je aktuálna situácia v Kútoch, vo Svrčinovci a na hraničnom priechode Vyšné Nemecké-Užhorod nám už viac povedali kolegovia z terénu.

V súvislosti so štrajkom autodopravcov zverejnila polícia na sociálnej sieti aktuálne dopravné obmedzenia na slovenských cestách. V Bratislavskom kraji na hraničnom priechode Čunovo - Rajka je blokovaná nákladná doprava, osobné auto jazdia bez obmedzení. Hraničný priechod Brodské je prejazdný, rovnako aj Rožňavská ulica v Bratislave. Cesty v Trnavskom kraji sú bez obmedzení.

V Trenčianskom kraji sú plne prejazdné hraničné priechody Drietoma a Lysá pod Makytou. V Nitrianskom kraji je od nedeľňajšej noci zablokovaný hraničný priechod Šahy. Na hraničnom priechode Svrčinovec a Trstená v Žilinskom kraji je osobná doprava púšťaná v oboch smeroch. Kamiónová doprava stojí. Na hraničnom priechode Šiatorská Bukovinka v Banskobystrickom kraji je odstavených 40 kamiónov v jednom jazdnom pruhu, premávka je umožnená striedavo vo voľnom pruhu. Slovenské Ďarmoty blokujú 4 kamióny odstavené v jednom jazdnom pruhu. Premávka je umožnená striedavo vo voľnom pruhu.

Na hraničnom priechode Kráľ je odstavených 10 kamiónov v jednom jazdnom pruhu a premávka je umožnená striedavo vo voľnom pruhu. HP Tachty je bez obmedzenia. Bez obmedzení je aj Prešovský kraj. Na hraničnom priechode Milhosť je blokovaný vjazd na Slovensko pre nákladnú dopravu po rýchlostnej aj starej ceste.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok