Slovan pred vypredaným štadiónom jasne zdolal Chabarovsk

TA3 TASR
25.11.2017 21:06

Hokejisti Slovana Bratislava zdolali na domácom ľade Amur Chabarovsk jednoznačne 5:2. V tabuľke Západnej konferencie zostávajú so ziskom 35 bodov naďalej na 12. priečke, na jedenásty Viťaz Podoľsk však strácajú už iba tri body, od ôsmeho Severstaľu Čerepovec ich delí 17.

Slovan v druhej tretine odskočil súperovi zásluhou Michala Sersena a Lukáša Kašpara na rozdiel dvoch gólov a v jej závere sa ubránil v oslabení o dvoch hráčov, čo sa ukázal byť kľúčový moment stretnutia. V tretej časti už uvoľnene hrajúci "belasí" nedovolili súperovi zápletku a ešte poistili výhru.

Bodovali tak aj v treťom zápase počas prebiehajúcej domácej šnúry. Duel nedohral pre menšie zranenie domáci útočník Martin Réway, z hry odstúpil po druhej tretine. Druhýkrát v tomto ročníku bolo na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu vypredané (10.055 divákov). Zverenci trénera Eduarda Zankovca odohrajú v rámci domácej série ešte dva zápasy, najbližšie privítajú Červenú hviezdu Kchun-lun a neskôr sa stretnú aj s Admiralom Vladivostok.

Slovan Bratislava - Amur Chabarovsk 5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Góly: 8. Boychuk (Ebert, Genoway), 28. Sersen (Kašpar), 34. Kašpar (Řepík, Viedenský), 45. Genoway (Boychuk, Sersen), 46. Boychuk (Sersen, Ebert) - 28. Byvalcev (Kolář), 58. Frolov (Chabarov, Potechin). Rozhodovali: Bondar, Ovčinnikov – Šalagin, Šišlo (všetci Rus.), vylúčení: 8:7 na 2 min., presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, 10.055 divákov (vypredané).
Slovan Bratislava: Štěpánek – Ebert, Sersen, Després, Barker, Meszároš, Bačik - Řepík, Viedenský, Kašpar – Genoway, Boychuk, Réway – Skalický, Šťastný, Šerbatov – Buchtele, Sádecký, Hrnka
Amur Chabarovsk: Metsola (46. Alikin) – Kolář, Averin, Jordán, Kuzmin, Aťušov, Chabarov, Karmaškov – Li, Byvalcev, Zohorna – Litovčenko, Rasskazov, Potechin – Gorškov, Vjač. Ušenin, Vl. Ušenin – Frolov, Klopov, Picard – Zaseda

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok