Kušnírová má v najbližších voľbách kandidovať za OĽANO

TA3 SITA
26.6.2019 14:02

Matka zavraždenej Martiny Kušnírovej Zlatica má v najbližších parlamentných voľbách kandidovať za hnutie OĽANO. Informáciu potvrdili dva od seba nezávislé zdroje z vnútra hnutia. Igor Matovič označil informáciu na sociálnej sieti za hoax.

Kušnírová má v najbližších voľbách kandidovať za OĽANO
SITA/Ivan Fleischer

"Igor Matovič ju zrejme predstaví na tlačovej konferencii vo štvrtok. V ten deň sa od 12:30 koná stretnutie viacerých opozičných strán, ktoré iniciovali práve Matovič s Kušnírovou," informoval na svojej internetovej stránke týždenník .týždeň. Zároveň pripomína, že matka zavraždenej Martiny stála s Igorom Matovičom na tlačovej konferencii v utorok 18. júna, keď spoločne vyzvali opozičných lídrov na stretnutie. Igor Matovič na informácie týždenníka reagoval na sociálnej sieti.

Podľa lídra hnutia žiadna tlačová konferencia o kandidatúre Zlatice Kušnírovej nemá byť. "Bez hanby napíšu výmysel, že zajtra (štvrtok) ideme na tlačovke oznámiť, ze Zlata Kušnírová bude kandidovať za OĽANO. A ešte k tomu napíšu, ze to majú preverené z dvoch zdrojov. Špinavosť - s jediným cieľom - za každú cenu dostať z pani Kušnírovej záväzok, ze kandidovať nebude," napísal Matovič.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok