Novým hitom internetu je smädný a zmätkujúci Trump

TA3 ČTK
16.11.2017 10:35

Smäd premohol amerického prezidenta Donalda Trumpa počas jeho stredajšieho prejavu v Bielom dome, počas ktorého hodnotil svoje dlhé ázijské turné. Personál Bieleho domu však tentoraz nepostavil na rečnícky pult pohár s vodou, čo prezidenta na chvíľku zmiatlo. Kuriózny moment získal veľkú pozornosť užívateľov internetu aj svetových agentúr. Jedným z dôvodom bola aj reakcia jeho súpera z volieb Marca Rubia.

Novým hitom internetu je smädný a zmätkujúci Trump
Twitter.com/@bpolitics

Trump dostal priamo uprostred svojho prejavu chuť napiť sa. Vo svojom okolí začal hľadať čosi na utíšenie smädu a spočiatku sa mu to nedarilo. "Nemajú vodu. To je v poriadku," komentoval to po tom, ako pod svojim pultíkom nič nenašiel. Prítomní reportéri ho obratom upozornili, že hneď vedľa je stolček s plastovou fľašou s vodou. Po tom, ako si Trump trochu strnulo z fľaše odpil, pokračoval v prejave.

Zdanlivo banálny moment vyvolal veľkú odozvu na sociálnych sieťach. Množstvo ľudí poukazovalo najmä na to, že Trump si práve pre pitie z fľašky počas kampane niekoľkokrát uťahoval zo svojho republikánskeho rivala, senátora Marca Rubia. Dokonca ho na zhromaždeniach posmešne imitoval.

Karta sa obrátila a Rubio využil šancu na odplatu. Na Twitteri napísal, že Trump musí ešte "na svojej forme trochu popracovať." "Musí sa to urobiť jedným ťahom a oči by nikdy nemal spustiť z kamery. Naprvý raz to ale nebolo zlé," dodal senátor.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok