Vypátrali zviazanú a unesenú ženu, polícia jej zachránila život

TA3 TASR
24.4.2019 22:25

Policajná hliadka spolu so psami na východe Slovenska zachránila zviazanú a unesenú ženu. Informovala o tom na sociálnej sieti.

Polícia dostala ráno okolo šiestej hodiny oznámenie o dopravnej nehode pri obci Senné v okrese Michalovce. "Hliadka našla vozidlo opustené, preto začala ihneď pátrať po vodičke, ktorá ho mala šoférovať. Hrozilo, že v šoku odišla preč," spresnila polícia. Policajti so služobnými psami po nej pátrali, najprv však bezvýsledne. Operatívno-pátracou činnosťou zistili, že je pri družstve v Suchom podozrivé auto. "V ňom sa mal nachádzať páchateľ a hľadaná žena. Keďže mal byť muž ozbrojený, hliadka si obliekla nepriestrelné vesty," priblížila polícia.

Služobný pes Bart podozrivého muža vytiahol z auta a druhý pes Black ho "istil". Muž bol následne zadržaný. "Momentálne prebiehajú prvotné úkony, viac informácií poskytneme až keď to procesná situácia dovolí. Vďaka rýchlemu zásahu policajtov sa žene nič nestalo. V poslednej chvíli jej zachránili život," uviedla polícia. Na akcii sa podieľali policajti odboru služobnej kynológie z Michaloviec, poriadkoví policajti z Michaloviec i Strážskeho a michalovskí kriminalisti.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok