Teror a mafia v Marianke? Nasaďte NAKA, žiadajú šéfa polície

TA3 TASR
18.1.2019 10:06

Strana SaS upozorňuje, že útoky na miestnych poslancov a starostu obce Marianka pri Bratislave nás vracajú k pästnému právu, ktoré ovládalo Slovensko za mečiarizmu. V Marianke zhorelo starostovi auto a obecnému poslancovi pred domom vybuchla pyrotechnika.

Teror a mafia v Marianke? Nasaďte NAKA, žiadajú šéfa polície
Facebook.com/dusan.statelov

„Je v prvoradom záujme občanov, aby štát konal so všetkou rozhodnosťou. Mafia nemôže mať navrch v žiadnej obci na Slovensku. Žiadame policajného prezidenta Milana Lučanského, aby do vyšetrovania terorizmu v Marianke zapojil Národnú kriminálnu agentúru Prezídia Policajného zboru,“ uviedol podpredseda SaS a tímlíder strany pre vnútornú a vonkajšiu bezpečnosť Ľubomír Galko.

Už dnes sa z medializovaných informácií dá podľa liberálov odvodiť okruh podozrivých, ktorí s vysokou pravdepodobnosťou pri developerských projektoch porušovali zákon a dnes zo strachu zastrašujú tých, ktorí sa rozhodli postaviť proti bezpráviu a chamtivosti.

Na štvrtkovej tlačovej konferencii pripustil starosta obce Dušan Statelov (kandidoval za Progresívne Slovensko), že úmyselné podpálenie jeho auta, ku ktorému došlo v stredu, môže byť reakciou na boj proti neregulovanej výstavbe a oznámenie o štátnom stavebnom dozore, ktoré stavebný úrad v Marianke pri Bratislave poslal v predchádzajúcich dňoch stavebníkom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok