Mrva je sklamaný. Vallovi pogratuloval, no plánuje ho kontrolovať

TA3 TASR
11.11.2018 04:07

Kandidát na primátora mesta Bratislava Ján Mrva priznal porážku. Uviedol, že neskrýva sklamanie a zablahoželal Matúšovi Vallovi, ktorý bude podľa predbežných výsledkov novým primátorom Bratislavy.

Mrva je sklamaný. Vallovi pogratuloval, no plánuje ho kontrolovať
SITA/Martin Medňanský

"Neviem skryť sklamanie z tohto výsledku, ale je slušné pogratulovať víťazovi," uviedol v reakcii na predbežné výsledky volieb Mrva. "Ja som ponúkal ako kandidát demokratickej opozície skúsenosť, výsledky, odbornosť, Bratislavčania si vybrali sympatie mladého muža, jeho plán a tím. Tak som zvedavý, ako ho naplní. Budem mu v tom držať palce, ale budem ho ako demokratická opozícia kontrolovať, či ho napĺňa tak, ako to sľúbil, hlavne transparentne a odborne," avizoval.

Vo svojom vyjadrení poďakoval všetkým, s ktorými sa stretol počas svojej kampane, rodine, deťom, manželke a tímu, ale aj politickým stranám a hnutiam, ktoré ho podporovali. "Uvidíme ďalej, aká bude moja politická budúcnosť," ozrejmil. Doplnil, že teraz si plánuje poriadne oddýchnuť, pretože kampaň bola náročná. Na záver avizoval, že má čisté svedomie a počas kampane urobil všetko, čo mohol.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok