Hostia, špeciálne štúdio i celonočný web. Ako TA3 spracuje voľby

TA3
8.11.2018 16:17

Televízia TA3 sa na komunálne voľby dobre pripravila. Počas soboty vám prinesie živé vstupy i reportáže z volebných miestností. Tesne pred zatvorením volebných miestností začne vysielať špeciálne volebné štúdio so zaujímavými hosťami, ktoré bude vysielať až do spočítania výsledkov zo všetkých krajských miest. V pohotovosti bude aj náš web, ktorý bude prinášať aktuálne informácie počas celej noci.

Hostia, špeciálne štúdio i celonočný web. Ako TA3 spracuje voľby
TA3

V sobotu, 10. novembra 2018, budeme v priebehu dňa vo svojom spravodajstve informovať o priebehu volieb formou živých vstupov a reportáží z volebných miestností a zo Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán. Od 21.55 začne TA3 vysielať špeciálne Volebné štúdio, ktoré bude prinášať priebežné neoficiálne výsledky Komunálnych volieb z celého Slovenska. Moderátori Peter Bielik, Rastislav Iliev a Hana Džurná budú spolu so svojimi hosťami Václavom Hříchom z Agentúry AKO a Michalom Kaliňákom zo ZMOS prinášať a komentovať priebežné volebné výsledky. 

Naživo sa počas vysielania budú spájať s volebnými centrálami v krajských mestách. Špeciálne volebné štúdio bude televízia sa TA3 vysielať až do spočítania výsledkov zo všetkých krajských miest. V nedeľu, 11. novembra 2017 začne televízia TA3 vysielať mimoriadne už od 06.00 a od 09.00 sa zo štúdia TA3 naživo spojíme s novozvolenými primátormi krajských miest. Mimoriadne o 11.30 sa bude v relácii V politike moderátor Peter Bielik venovať priebehu a výsledkom Komunálnych volieb spolu s lídrami politických strán. V rámci relácie televízia prinesie naživo aj tlačovú besedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán.

Web TA3 bude počas noci v "nonstop" režime a prinesie všetky dôležité aktuality, ktoré súvisia s voľbami. Ich hlavným zdrojom bude online článok, ktorý nájdete na titulke.

Predbežný program:

21.55 Začína vysielať volebné štúdio TA3
06.00 Mimoriadny začiatok nedeľného vysielania 
09.00 Začíname sa spájať s novozvolenými primátormi
11.30 Mimoriadna relácia V politike s lídrami strán

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok