Po páde z balkóna zomrel náš hokejový obranca Gáborčík

TA3 SITA TASR
31.10.2018 13:51

Vo veku 25 rokov zomrel slovenský hokejový obranca Dávid Gáborčík. Niekdajší hráč Popradu vo francúzskom meste Dunkerque podľahol zraneniam po páde z balkóna na treťom poschodí.

Po páde z balkóna zomrel náš hokejový obranca Gáborčík
lavoixdunord.fr/TASR

Tragédia sa stala v utorok po 19.00 h v ulici Saint-Pierre v Dunkerque. Dvadsaťpäťročného hokejistu našli bez známok života na chodníku, na ktorý údajne spadol z balkóna na treťom poschodí priľahlej budovy. Podľa vyjadrenia výkonného riaditeľa klubu Jeana-Pierra Thomasa však Gáborčík na tomto mieste nebýval. Polícia úmrtie vyšetruje, zatiaľ nie sú známe informácie o tom, čo spôsobilo pád slovenského hokejového obrancu.

"S veľkým zármutkom oznamujeme smrť nášho hráča Dávida Gáborčíka. Vyjadrujeme hlbokú sústrasť jeho najbližším," uviedol na facebooku klub Les Corsaires de Dunkerque, účastník druhej najvyššej francúzskej súťaže.

Dávid Gáborčík pôsobil vo Francúzsku od leta 2017, predtým strávil rok v Anglicku. V tejto sezóne odohral za Dunkerque šesť zápasov francúzskej druhej ligy so ziskom troch asistencií. Seniorský debut absolvoval v ročníku 2012/2013 vo farbách Popradu, na Slovensku hral aj v I. HL za Prešov a Spišskú Novú Ves.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok