PR správa

Rozvíjajte svoj biznis na dokonalom mieste pre nové príležitosti

PR
24.10.2018 15:40

O obchodný úspech sa treba podeliť... najlepšie s novými zákazníkmi! Načo čakať, kým si vás nájdu, keď im môžete vyjsť naproti? Spravte rázny krok vpred a založte alebo presťahujte svoj biznis do Jarabiniek, do jednej z najdynamickejších štvrtí Bratislavy.

Rozvíjajte svoj biznis na dokonalom mieste pre nové príležitosti
PR

Bratislava má novú „horúcu“ adresu

Každý, kto žije v Bratislave, vidí, že Mlynské Nivy a ich okolie sa aktuálne menia na nepoznanie. Intenzívny urbánny rozvoj a expanzia rezidenčných aj kancelárskych budov znamenajú pre úspešného podnikateľa jediné – nových ľudí. Desiatky, stovky, tisícky potenciálnych zákazníkov, ktorí to k vám budú mať blízko, či už zo svojho bytu alebo z práce. Rast štvrte môže ísť ruka v ruke s rastom vášho biznisu.

Súčasťou tejto sľubne sa rozvíjajúcej oblasti sú Jarabinky, moderný a rodinne orientovaný komplex pozostávajúci z takmer 400 bytov, z ktorých sa už väčšina vypredala. Ešte stále však máte čas zabezpečiť si tu miesto pre váš biznis v oddychovo-nákupnej zóne.

Zákazníci, čo sa budú radi vracať

Budúci obyvatelia Jarabiniek určite ocenia možnosti nákupného bulváru, vďaka ktorému ušetria množstvo času a vybavia nákupy bez stresu. Zbehnúť si po rannú kávičku či na poobedné nákupy v papučiach, to je niečo, na čo si každý rád privykne.

Ukážte sa tam, kde vás neprehliadnu a máte postarané o viac ako tisícku potenciálnych zákazníkov priamo v areáli Jarabiniek, ktorí sa k vám budú v prípade spokojnosti pravidelne vracať a odporúčať vás susedom.

Či už premýšľate o založení, rozšírení alebo presunutí biznisu, adresu s väčším potenciálom by ste dnes v našom hlavnom meste hľadali len ťažko.

Benefit ľahkej dostupnosti

Dokonalým miestom pre nové príležitosti však Jarabinky nie sú iba vďaka situovaniu vo vychytenej štvrti. Komplex tiež zaujme výbornou dopravnou dostupnosťou, bezproblémovým parkovaním a kultivovaným exteriérom. Komerčné priestory navyše vynikajú vzdušnými interiérmi.

Miesto pre realizáciu malých aj extra veľkých biznis snov

Ponuka obchodných priestorov je široká a vďaka štedrému rozpätiu metrážne si z nej vyberiete presne to, čo hľadáte. Či už preferujete útulnosť alebo si potrpíte na extra veľa miesta. K dispozícii sú posledné voľné priestory do 100 m2, v predaji nájdete tiež plochy do 200 m2, či do 300 m2  ako stvorené pre tých, čo si trúfajú snívať svoje podnikateľské sny vo veľkom. Najväčšie spomedzi dostupných priestorov Jarabiniek ponúkajú viac než 500 m2  na realizáciu odvážnych biznis plánov a súčasťou oddychovo-nákupnej zóny je aj „letisková“ plocha s impozantnou výmerou presahujúcou 1 300 m2!

Nečakajte, kým vás predbehne konkurencia a zistite na vlastnom biznise, že Jarabinky sú dokonalým miestom pre nové príležitosti. Viac na www.jarabinky.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok