Muž z identikitu v kauze Kuciak údajne spáchal samovraždu

TA3 TASR SITA
19.10.2018 08:08

Muž, ktorý sa objavil na identikite zverejnenom políciou v súvislosti s vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, mal spáchať v stredu samovraždu. Informoval o tom denník Nový Čas.

Koncom septembra NAKA zadržala osem podozrivých z vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej počas mimoriadneho zásahu v Kolárove. Piatich z nich na druhý deň prepustila. Medzi nimi aj 24-ročného Ronalda R., ktorý bol podľa Nového Času osobou zo známeho policajného identikitu. Denník priniesol informáciu, že mladík spáchal v stredu večer samovraždu. Muža mala na povale rodinného domu v Kolárove nájsť obeseného jeho matka.

Nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová potvrdila iba to, že našli obeseného muža. Ako uviedla, vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Privolaný lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu.

Ronald R. mal byť synom priateľky obvineného Miroslava Marčeka, ktorý podľa polície mohol byť šoférom pri vražde. Práve v jej dome malo dôjsť k zadržaniu potenciálnych páchateľov elitným komandom. Identikit pôvodne zverejnil prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry približne v polovici septembra.

Kto by mal byť kto v prípade Kuciak:

Údajný objednávateľ: Alena Zsuzsová
Údajný pomocník: Miroslav Marček
Údajný sprostredkovateľ: Zoltán Andruskó
Údajný strelec: Tomáš Szabó

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok