PR správa

Tematické rodinné pobyty v Tatrách v Hoteli Slovan

PR
10.9.2018 11:03

Dovolenka s deťmi dá občas poriadne zabrať - na tom sa zhodnú všetci rodičia. Život s nimi je jedno veľké dobrodružstvo, no vedia byť tiež náročné a zabaviť ich nie je jednoduché. Ak si však vyberiete ubytovanie v rodinnom Hoteli Slovan v srdci Vysokých Tatier, nudiť sa rozhodne nebudete.

Tematické rodinné pobyty v Tatrách v Hoteli Slovan
PR

Naše veľhory sú krásne počas celého roka. Zažite jarné prebúdzanie prírody, príďte sa v letných mesiacoch schladiť do hôr, prejdite sa jeseňou sfarbenými lesmi, alebo zlyžujte tunajšie svahy! A potom si príďte oddýchnuť do top rodinného relax Hotela SLOVAN *** Tatranská Lomnica a užite si pohodovú dovolenku s celou rodinou aj vďaka skvelým tematickým pobytom.

TOP rodinný hotel

Pobaliť všetkých členov rodiny je občas úloha hodná olympionika a tak každá mamička či otecko uvíta pomocnú ruku. Tú vám podávame v našom rodinnom Hoteli SLOVAN, ocenenom v TOP 10 zariadení priateľských k deťom a rodinám na Slovensku. Nájdete tu nielen bohaté vybavenie pre deti a rodinky, ale aj milý, empatický a vždy nápomocný personál. V ponuke nájdete tematické aj rodinné pobyty vo Vysokých Tatrách určené pre malých aj veľkých.

foto2-sita-tatry-hotel_7f000001-2fd9-cae7.jpg

Hotel má unikátnu polohu, leží iba kúsok od lyžiarskeho centra Tatranská Lomnica a len 150 metrov od svahu Buková hora, ktorý je známy lyžiarskym vlekom so systémom “Kids stop”. Detský svah, lyžiarska škola a škôlka i požičovňa lyží sú od hotela vzdialené “na skok”, iba 50 metrov.

Počasie v horách je nevyspytateľné, a tak hostia určite ocenia možnosť prezistiť predpoveď počasia priamo z hotelovej meteo stanice.

foto3-sita-tatry_7f000001-3045-9983.jpg

“Vysoké Tatry a Hotel Slovan sú tu pre vás po celý rok.”

Celoročná zábava pre rodinky

JAR
V jarných mesiacoch máme pre vás pripravený bohatý balíček Veľká Noc, vďaka ktorému sa vám slovenské, ale aj slovanské tradície dostanú (opäť) pod kožu. Nechýbajú typické pochúťky, ktoré sa dostanú na stôl iba počas týchto sviatkov jari, množstvo hier pre malých, sprievodný program pre veľkých a oddych v bazéne pre všetkých. Užite si tiež balíček Máj s tematickým voňavým programom a nezabudnite pobozkať svoju polovičku pod rozkvitnutou čerešňou v našom parku.

LETO
Prežite letné prázdniny plné zábavy a animácií v Hoteli Slovan s našim balíčkom Leto! Zrelaxujte sa v bazéne Relax centra, zabavte sa v Centre zábavy, zmerajte si sily v našej X-box aréne. Zatiaľ čo sa vaše deti budú hrať na vonkajšom detskom ihrisku, vy si vychutnáte pohľad na majestátny Lomnický štít na letnej terase. Tvorivé dielničky Včeličky a náučný chodník Spevavce tatranské čakajú na malých aj veľkých objaviteľov.

JESEŇ
Čo tak zanechať starosti doma a užiť si farebné babie leto s balíčkom Halloween v príjemnom rodinnom Hoteli Slovan? Tekvičkové jesenné prázdniny sú ako stvorené pre hravé detičky, ktoré sa môžu tešiť na bohatý program plný súťaží a zábavy. Užijú si tvorivé dielne, karneval v maskách (TIP: k dispozícii požičovňa detských kostýmov grátis), diskotéku a spoločne s rodičmi i vyrezávanie tekvičiek, sviečkový pochod a balónové prekvapenie. A kúpanie v bazéne do sýtosti a skvelé jedlo je samozrejmosťou.

ZIMA
Zima v rodinnom Hoteli Slovan je už tradične nabitá množstvom akcií. V ponuke je viacero balíčkov, z ktorých si určite vyberiete ten svoj. Zažite s deťmi bohatú Mikulášsku nádielku (balíček Mikuláš) či čarovanie s Luciou (balíček Lucia) plné tajomna a mágie. Pokiaľ sú Vianoce doma pre vás skôr sviatkami plnými stresu a zhonu, tematický balíček Vianoce je tu presne pre vás! U nás si zaručene oddýchne celá rodinka. K zimným prázdninám a dovolenke patrí neodmysliteľne sneh a kde inde ho nájdete dostatok ak nie vo Vysokých Tatrách (balíček Zima)? Užite si veselý koniec roka na lyžiach či pri šálke horúcej čokolády a príďte sa zabaviť k nám s celou rodinkou (balíček Silvester). Nie je nutné celý rok myslieť na prácu či už v oblasti SEO, internetového marketingu alebo iných aktivít. Relax je dôležitý.

foto4-sita-tatry-vianoce_7f000001-3184-4c4a.jpg

PRÁZDNINY
Aj deti si zaslúžia chvíle voľna, tak neváhajte a strávte voľné prázdninové dni spoločne v našich horách! Balíček Polročné a jarné prázdniny v rodinnom Hoteli SLOVAN je prísľubom príjemne strávených zimných dní, počas ktorých si oddýchnete, ale sa tiež zabavíte. Predstavujeme vám novinku, ktorú deti, ale aj rodičia milujú: Detský Tuli kútik Lesné zvieratká, ktorý vás bezpochyby nadchne. A máme ich hneď dva, z toho jeden pri bazéne. Zimnú “výbavu” nechajte pokojne doma, sánky, boby a šmýkadlá máme pre vás prichystané celkom zadarmo!

“Objednajte si dovolenku ešte dnes, online. Kedykoľvek, 24 hodín, 7 dní v týždni.”

TIP NA VÝLET: Ak patríte k milovníkom zimných športov a zaujíma vás ich história, v centre Tatranskej Lomnice nájdete Ski Múzeum, ktoré návštevníkom približuje históriu zimných športov vo Vysokých Tatrách, a to aj tých menej tradičných, ako je napríklad curling, ktorý si aj teraz môžete zahrať na neďalekom jazierku. Expozícia je tiež plná zaujímavých exponátov.

foto6-sita-tatry-izba_7f000001-3266-0247.jpg

Animačný program pre hotelové detičky je našou srdcovou záležitosťou, stále chystáme nové témy, a program dopĺňame o nové aktivity. Tak sa môžete celoročne tešiť na množstvo akcií zábavného, ako aj edukačného charakteru: napr. kreatívne tvorivé dielničky na rôzne témy, stretnutie s pani včelárkou či dentálnou hygieničkou, ktorá detičkám priblíži, ako sa správne starať o zúbky a ďalšie.

foto7-sita-tatry-izba-dva_7f000001-32cb-13d8.jpg

Vysoké Tatry a Hotel SLOVAN sa na Vás tešia po celý rok. Pridajte sa k nám!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok