Vo vozovni bratislavského dopravného podniku zahynul vodič

TA3 TASR
20.7.2018 09:27

V nedávno zrekonštruovanej vozovni bratislavského dopravného podniku sa odohrala tragédia. V noci tu zahynul 56-ročný manipulačný vodič Dušan, ktorý pripravoval vozidlá do dennej premávky. Podľa medializovaných informácií ho nešťastne prešiel vodič autobusu. Dušanovi sa už pomôcť nedalo.

Vo vozovni bratislavského dopravného podniku zahynul vodič
DPB Bratislava

Vo vozovni Dopravného podniku Bratislava - Jurajov dvor došlo vo štvrtok o 23.56 h na odstavnej ploche autobusov k tragickej nehode 56-ročného manipulačného vodiča. Povrdila to hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Dispečing DPB okamžite zabezpečil príchod všetkých záchranných zložiek, tie už však mužovi nedokázali pomôcť. Manipulačný vodič pripravoval vozidlá MHD do dennej premávky.

"Podľa doterajších informácií na uvedenom mieste prechádzajúci autobus z doposiaľ presne nezistených príčin zachytil osobu mužského pohlavia, ktorá sa v tom čase nachádzala v jeho jazdnej dráhe. Následkom stretu utrpel 56-ročný muž zranenia, ktorým na mieste podľahol. Alkohol u vodiča autobusu bol vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený," uviedla aj polícia s tým, že prípad vyšetruje ako usmrtenie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok