Deväť zápasov, deväť prehier. Hokejistom Detvy sa nedarí

TA3 TASR
3.10.2017 22:27

Deväť zápasov, deväť prehier - taká je bilancia hokejistov Detvy v Tipsport lige. Nováčik prehral aj v Piešťanoch na ľade dvadsiatky, tentoraz 1:4. Zverenci Ernesta Bokroša, naopak, zo siedmich duelov už štyri vyhrali.

Prvú šancu zápasu si v 3. minúte vypracoval hosťujúci Ondris, ale už o pár sekúnd zvonila na druhej strane za Laroseom žrď. Varovanie domácich mladíkov nezobral nováčik najvyššej súťaže vážne a pykal. V 6. minúte pekne zakombinovali Vašaš s Čachom a skóre duelu otvoril Vybiral.

Detva po inkasovanom góle zvýšila aktivitu a v 11. minúte mohol vyrovnať Novák, no jeho strelu zastavila žrď Durného svätyne. V závere prvej časti sa hostia dočkali. V 19. minúte sa zmocnil puku na vlastnej modrej Gašpar, dostal sa až pred Durného a z uhla vyrovnal.

V druhej časti mali najskôr navrch hostia, ale mladíci potom prevzali taktovku a dostali sa znovu do vedenia. Pomohla im k tomu hrúbka kanadského brankára Larosea, ktorý zle rozohral a Marcinek v 28. minúte skóroval do opustenej bránky. V tretej tretine nevyužili domáci viac ako minútovú presilovku o dvoch hráčov, ale o pár minút paradoxne skórovali v oslabení. V 51. minúte zvýšil na 3:1 vydareným tečom Smolka a víťazstvo domácich poistil v poslednej minúte do prázdnej bránky svojim druhým gólom v zápase Vybiral.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok