PR správa

Liftago Taxi vám zjednoduší cestovanie po Bratislave a umožní vybrať si vodiča

PR
17.4.2018 10:34

Mávať na taxík na ulici alebo volať na dispečing už dnes našťastie nemusíte. Odvoz teraz vyriešite jednoducho s pomocou mobilnej aplikácie Liftago, ktorá vás prepojí s profesionálnymi taxikármi vo vašom okolí. Vodiča si sami vyberiete a zaplatíte tak, ako práve potrebujete. Je to skrátka presne taká taxi služba, akú ste si vždy priali.

Liftago Taxi vám zjednoduší cestovanie po Bratislave a umožní vybrať si vodiča

Máte istotu, že pre vás príde profesionálny vodič

Svojho vodiča si vyberáte sami priamo v aplikácii - podľa času príchodu, odhadu ceny, typu auta a hodnotenia od predchádzajúcich zákazníkov. Funguje to tak, že po odoslaní dopytu sa vám na displeji počas niekoľkých sekúnd objavia ponuky od najbližších taxikárov v okolí. Záleží tak len na vás, ktorému dáte prednosť.

V každom prípade máte istotu, že pre vás príde profesionálny a preverený vodič, ktorý s vami nezablúdi a zároveň spĺňa všetky právne náležitosti. V Liftagu jazdia iba preverení a licencovaní taxikári a vďaka systému hodnotenia narazíte iba na tých, ktorí sú milí a spoľahliví.

Objednať si taxík zvládne úplne každý

Akonáhle si aplikáciu Liftago stiahnete do svojho mobilného telefónu, vyplníte iba základné údaje o sebe a môžete vyraziť. V aplikácii upresníte, odkiaľ a kam sa chcete zviesť, a potom len počkáte na príchod svojho vodiča. Taxi si objednáte do 30 sekúnd a na ceste ste počas niekoľkých málo minút.

V aplikácii pritom máte neustály prehľad o všetkom dôležitom. Dopredu vidíte, kedy váš vodič príde aj koľko vás to bude stáť. V priebehu jazdy v nej zase kontrolujete presnú trasu a na jej konci vodiča hodnotíte rovnako ako on vás. Vďaka tomu sa v Liftagu stretávajú len slušní taxikári a slušní pasažieri.

Platiť môžete platobnou kartou rovno cez aplikáciu alebo v hotovosti priamo u vodiča. Pôvodne česká aplikácia Liftago je dostupná pre mobilné telefóny s operačnými systémami Android a iOS. Funguje v ktorúkoľvek hodinu aj deň po celej Bratislave, Prahe, Brne, Ostrave, Zlíne a Liberci a používa ju viac než 270 000 ľudí. Tak šťastnú cestu!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok