PR správa

Prečo firmy začali v roku 2018 platiť zamestnancom angličtinu?

PR
9.1.2018 09:27

Angličtina je nepochybne svetový jazyk č. 1 a na Slovensku sa ju učíme od mala. Jej znalosť často krát znamená lepšie profesijné uplatnenie, avšak kvalitná znalosť angličtiny má však ešte dôležitejší význam.

Prečo firmy začali v roku 2018 platiť zamestnancom angličtinu?

V prípade, že chcete so svojou firmou expandovať do zahraničia, začnite uvažovať mimo lokálnych rozmerov, slovenských reálií a v slovenskom jazyku. Je načase zmýšľať vo veľkom – medzinárodne, kedy nápad a produkcia je realizovaná na Slovensku, ale svojou službou, či produktom pokryjete prinajmenšom európsky trh. Čo na to potrebujete? Zabezpečiť kvalitné jazykové znalosti a zručnosti angličtiny vašich zamestnancov. Do jej zvládnutia sa oplatí investovať.

Podľa konateľa jazykovej školy Volis Academy Martina Voleka stúpol začiatkom roka záujem o firemné kurzy angličtiny a nemčiny: „Firmy sa v dnešnej dobe snažia udržať zamestnancov. Angličtina vo firme ako benefit zadarmo, je niečo, čo si zamestnanci sami pýtajú. Je to win-win situácia a motivácia zároveň. Zamestnanci sa zdokonalia, sú lojálnejší a firma má kvalitnejších zamestnancov.“

Ak nie ste spokojní s jazykovou úrovňou vašich zamestnancov, zvážte jazykový kurz priamo u vás vo firme. Aké výhody prinášajú kurzy angličtiny vo firme?:

  • lektor príde priamo k vám,
  • pokroky zamestnancov pravidelne sledujete prostredníctvom monitoringu a priebežného hodnotenia,
  • obsah a priebeh kurzu máte pod kontrolou,
  • v prípade potreby môžete zvoliť výučbu angličtiny cez skype.

Vybrať si môžete jazykové kurzy so všeobecným alebo špecializovaným zameraním, napr. business english, angličtinu zameranú na prezentačné zručnosti, marketing a reklamu, online cez skype, či individuálne kurzy angličtiny.

TIP: Volis Academy ponúka ukážkové hodiny vo firmách zadarmo. Viac o výučbe jazykov vo firmách sa dozviete na www.volis.sk/firemne-kurzy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok