Po nepríjemnom zranení absolvuje Zreľák v Mníchove operáciu

TA3 SITA
12.9.2017 13:24

Po zlomenine predpriehlavkovej kosti na pravej nohe, ktorú slovenský futbalista Adam Zreľák utrpel v nedeľu na tréningu účastníka druhej nemeckej bundesligy 1. FC Norimberg, sa 23-ročný útočník v stredu v Mníchove podrobí operácii.

Po nepríjemnom zranení absolvuje Zreľák v Mníchove operáciu
Foto: SITA/Marko Erd

Niečo podobné ho postihlo ešte v drese Jablonca tesne pred ME do 21 rokov v Poľsku, vtedy na ľavej nohe. Stihol sa však dať dokopy a na šampionáte viedol slovenský reprezentačný výber v úlohe kapitána.

Aj tentoraz verí, že sa z nepríjemného zranenia dostane čím skôr. “Stalo sa to na tréningu pri súboji so spoluhráčom. Skočil mi na nohu, chcel som sa otočiť a v tom mi prasklo v pravej nohe, takže mám zasa zlomený metatars, ale tentoraz na inej nohe. V stredu ma čaká operácia v Mníchove, kde mi zavedú do kosti skrutku,” povedal Zreľák pre portál Slovenského futbalového zväzu.

V mužstve 1. FC Norimberg, kam prestúpil počas leta z českého FK Jablonec, sa už začal udomácňovať. Za nemecký tím nastúpil Adam Zreľák v dvoch ligových zápasoch. “Je to, samozrejme, sklamanie, ale už s tým nič neurobím. Podľa všetkého by som mal byť za osem týždňov späť na ihrisku. Musím sa pozerať dopredu. Som mladý a vrátim sa silnejší. A k tým mojim zlomeninám iba dodám, že nemám slabé kostí, iba jednoducho smolu,” s úsmevom dodal slovenský futbalista.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok