FC Nitra porazila Dunajskú Stredu 3:0

TA3, SITA
14.4.2012 22:13

FC Nitra - DAC 1904 Dunajská Streda 3:0 (1:0)

Už od začiatku zápasu potešil divákov vzruch pred oboma bránkami, no gólmani všetky pokusy o otvorenie skóre zlikvidovali. Po štvrťhodine hry poslal Gajdoš loptu pred bránku hostí, ale ani po zaváhaní brankára Kučeru nedokázali Kolár s Kroupom dopraviť loptu do siete. Krátko na to na opačnej strane zahodil ponúknutú tutovku Delarge. V 25. min prvýkrát štadión zaburácal, keď domáci Gajdoš vybojoval loptu, posunul ju Soumahovi, ten pekne našiel Gajdoša, ktorý po peknom uvoľnení sa prestrelil brankára D. Stredy Kučeru - 1:0. O 10 minút si pekne vyskočil na center Kroupa, no lopta z jeho hlavy skončila iba v rukách Kučeru. V 40. minúte sa do dobrej šance dostal hosťujúci Hözl, no po jeho hlavičke dobre zasiahol Hroššo. Po prestávke začali ofenzívnejšie domáci hráči čoho výsledkom bol druhý gól Nitry, keď Marcin fauloval Kroupu v pokutovom území a Gajdoš premenil penaltu - 2:0. Krátko na to trafil Kroupa bočnú sieť Hroššovej brány a vzápätí Kolár hornú tyč. V 78. minúte však pripravil Boszorád peknú pozíciu Soumahovi a ten poslal loptu povedľa brankára hostí do siete - 3:0. Nitrania tak aj v treťom zápase súťažného ročníka porazili Dunajskú Stredu.

FC Nitra - DAC 1904 Dunajská Streda 3:0 (1:0)
Góly: 25. Ľ. Kolár, 64. Gajdoš (z pok. kopu), 78. Seydouba Soumah, ŽK: 50. Martin Tóth - 13. Fodrek, 63. J. Marcin, rozhodovali: Pavlík - Súkeníková, Tomčík, 868 divákov
Zostavy: 
Nitra: L. Hroššo - Harbuľák, Murín (85. F. Moravčík), Martin Tóth, Čirik - Šimončič - Ivančík (57. Boszorád), Seydouba Soumah, V. Gajdoš, Ľ. Kolár - K. Kroupa (71. Šimonek)
Dunajská Streda: P. Kučera - Nikolič, J. Marcin (81. Adiaba), Huber, Laštovka - Hözl - Kabele (72. Hanták), Fodrek, Ayuk, Urbánek (57. Kordič) - Kordič, Delarge

Ladislav Jurkemik (tréner Nitry): "Odohrali sme dobrý zápas, strelili sme tri góly. Ľudia sa zabávali, z čoho sa ja teším a ďakujem svojmu mužstvu."


Krisztián Németh (tréner Dunajskej Stredy): "Veľký rozdiel bol v hre v obrannej a útočnej zóne, súper bol dôrazný, šikovnejší a využil svoje šance, my sme aj tie najväčšie 'zavraždili'."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok