PR správa

Beam Suntory zaznamenal silný rast predaja po zmene distribútora v SR

PR
13.12.2017 12:47

Spoločnosť Beam Suntory uviedla, že v treťom kvartáli, ako aj v mesiaci október 2017 zaznamenala významný rast predaja kľúčových produktov na slovenskom trhu. Podľa zástupcov spoločnosti je tento rast ovplyvnený predovšetkým silnou aktivitou nového distribučného partnera v SR, ktorým sa v máji 2017 stala spoločnosť STOCK Slovensko.

Beam Suntory zaznamenal silný rast predaja po zmene distribútora v SR
PR

„Spoločnosť STOCK Slovensko bola pre nás prirodzenou voľbou, ku ktorej nás priviedla naša vzájomná úspešná spolupráca na poľskom trhu, kde je spoločnosť Stock Polska našim dlhoročným a veľmi úspešným distribučným partnerom. Som veľmi rád, že vysoké nasadenie a schopnosti tímu STOCK Slovensko správnosť tejto voľby rýchlo potvrdili. Pozorujem skvelú výkonnosť Jim Beam na Slovensku v posledných mesiacoch, v mesiaci október sme dokonca dosiahli rekordný trhový podiel, ktorý bol v porovnaní s minulým rokom viac ako dvojnásobný. Teším sa na ďalšiu spoluprácu s tímom STOCK Slovensko a verím, že nás na slovenskom trhu čakajú výborné časy,“ uviedol Gábor Fidrich, Country Manager Beam Suntory pre Česko, Slovensko a Maďarsko.

„Slová uznania zo strany Beam Suntory ma veľmi tešia, sú však tiež silným záväzkom do budúcnosti,“ hovorí Roman Pócs, Generálny riaditeľ STOCK Slovensko. „Môžem potvrdiť, že s novými značkami sa nám v roku 2017 veľmi dobre darí a do roka 2018 vstupujeme  s veľmi ambicióznymi plánmi, ktoré sme odhodlaní naplniť,“pokračuje R. Pócs.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok