Po smrti muža v Bratislave zastavili premávku električiek

TA3 TASR
23.11.2017 12:53

Smrť 36-ročného Bratislavčana Richarda bola dôvodom, pre ktorý predpoludním na Trnavskom mýte prerušili premávku električiek. Muž sa tam dostal do stretu s jedným z týchto spojov a utrpel devastačné zranenia, ktorým podľahol. Premávku električiek do Ružinova medzičasom obnovili.

Po smrti muža v Bratislave zastavili premávku električiek
TASR/Martin Turanovič

"Podľa doterajších informácií z miesta udalosti došlo dnes krátko pred 10:30 h v koľajisku električkovej trate na Ružinovskej ulici v blízkosti Štrkoveckého jazera k stretu električky a 36-ročného Bratislavčana. Pri zrážke utrpel muž devastačné zranenia, následkom ktorých počas prevozu do nemocnice podľahol. Ďalšie okolnosti tohto prípadu sú predmetom vyšetrovania," uviedla polícia s tým, že v tejto súvislosti začali stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

"V prípade, ak vyšetrovanie preukáže, že si muž privodil smrť sám, bude trestné stíhanie v súlade s trestným poriadkom zastavené," dodali policajti.

Do bratislavskej mestskej časti Ružinov električky liniek 8 a 9 už opäť premávajú, informoval Dopravný podnik Bratislava na svojom webe.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok