TA3 počas volieb: štúdio, celonočný web i mimoriadne V politike

TA3
4.11.2017 10:10

Televízia TA3 sa na voľby do VÚC dobre pripravila a ich priebeh bude podrobne sledovať spolu s vami. V sobotu večer budú hostia moderátora Petra Bielika čakať na prvé výsledky a na nedeľňajšie predpoludnie, keď už budú známi víťazi i porazení, pripravila mimoriadnu reláciu V politike. Web televízie TA3 bude situáciu monitorovať počas celej noci.

Voľby bude TA3 monitorovať vo vysielaní aj na webe počas celej soboty. Tá pravá volebná atmosféra sa však začne až o 21:50, kedy štartujeme volebné štúdio s moderátorom Petrom Bielikom a jeho hosťami, šéfom agentúry AKO Václavom Hříchom a expertom na samosprávy Michalom Kaliňákom. Nedlho po tom sa o desiatej večer zatvoria volebné miestnosti. V štúdiu budú sledovať a komentovať priebežné výsledky a snažiť sa získať aj reakcie kandidátov. 

Udalosti počas noci budeme v reálnom čase zachytávať na našom webe. Hlavným zdrojom informácií bude online článok, prehľadné informácie o priebežných výsledkoch a kandidátoch v jednotlivých krajoch môžete získať aj na našej špecializovanej podstránke

V nedeľu televízia začína vysielať už od siedmej ráno aktuálnymi spravodajskými blokmi s dôrazom na voľby. Od 09:30 sa začne mimoriadna relácia V politike, opäť s Petrom Bielikom a s Norom Dolinským. O výsledkoch, ktoré už budeme poznať, sa porozprávame s víťaznými kandidátmi aj s analytikmi Eduardom Chmelárom, poslancom Martinom Klusom, vicepremiérom Petrom Pellegrinim, poslankyňou Janou Kiššovou, štátnym tajomníkom Ivanom Korčokom a s europoslancami Richardom Sulíkom a Ivanom Štefancom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok