U našich susedov útočili v nákupnom centre, jedna žena neprežila

TA3 TASR
20.10.2017 17:17

Jedna žena neprežila útok nožom, ktorý sa stal v nákupnom centre v meste Stalowa Wola na juhovýchode Poľska. Sedem osôb ostáva so zraneniami v nemocniciach.

Po útoku ostrým predmetom v nákupnom centre v meste Stalowa Wola na juhovýchode Poľska hospitalizovali osem osôb. Zraneniam v nemocnici podľahla 50-ročná žena. Útočníkom bol 27-ročný muž, ktorého okamžite zatkla polícia.

"Na ľudí útočil odzadu, bodal ich nožom," povedala policajtka Anna Kleeová.Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na vyjadrenie polície.

Agentúra PAP s odvolaním sa na zdroj z prostredia polície uviedla, že útočným predmetom bol nôž. Podľa hovorcu polície v meste Stalowa Wola sa incident stal v tamojšom nákupnom stredisku. Zranených hospitalizovali v nemocniciach v mestách Stalowa Wola, Tarnobrzeg a Sandomierz. Šesť z hospitalizovaných má vážne zranenia.

Poľská polícia vylúčila teroristický motív. Dôvod konania útočníka však stále vyšetruje. Hovorca polície Mariusz Ciarka uviedol, že útočník, 27-ročný občan Poľska, nebol v čase spáchania činu pod vplyvom alkoholu. Muž útočil nožom na návštevníkov obchodného strediska v meste Stalowa Wola v južnom Poľsku, v ktorom žije. Ciarka dodal, že mladíkovi odobrali vzorky krvi a poslali ich na expertízu, aby sa zistilo, či náhodou nekonal pod vplyvom omamných látok.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok