V bratislavskom Ružinove sa zrazili sanitka s autobusom

TA3 TASR
7.9.2017 08:47

Na Svätoplukovej ulici v Bratislave sa krátko po 07.00 h stala dopravná nehoda, ktorej účastníkmi boli autobus a sanitka záchrannej služby.

V bratislavskom Ružinove sa zrazili sanitka s autobusom
TASR/Michal Svítok (Ilustračná fotografia)

Na mieste zasahovalo 13 hasičov s troma kusmi záchrannej techniky. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo hasičského a záchranného zboru v Bratislave. "Pri nehode sa ľahko zranili dvaja ľudia," povedal hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel. Nehodou sa zaoberá aj polícia. Zranené osoby sa podľa strážcov zákona viezli v sanitke.

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania došlo v križovatke ulíc Košická – Svätoplukova – Prievozská k zrážke vozidla Záchrannej zdravotnej služby a osobného motorového vozidla Opel Antara. Následkom tejto zrážky došlo k prevráteniu vozidla ZZS na bočnú stranu a jej následným pohybom došlo k stretu s autobusom, ktorý sa v tom čase nachádzal na zastávke MHD. Prítomnosť alkoholu bola vykonanou dychovou skúškou u účastníkov nehody vylúčená. Nehodou bola spôsobená celková škoda na vozidlách vo výške približne 10.000 eur," dodal bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok