V bratislavskom Ružinove sa strieľalo, hlásia dve obete

TA3 TASR
31.5.2017 14:05

Záchranné zložky aj policajti zasiahli na Komárnickej ulici v bratislavskej časti Ružinov. Streľba, ktorá tam zaznela v stredu krátko po poludní, si podľa posledných informácií vyžiadala dva životy.

Tragédia sa odohrala neďaleko Štrkoveckého jazera. Obeťami boli dvaja muži a nie je vylúčené, že išlo o vraždu a následnú samovraždu. "Na mieste sú dve posádky záchrannej zdravotnej služby," potvrdil hovorca Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby Boris Chmel. Ako informuje pluska.sk, k streľbe malo dôjsť vo vnútri budovy na prvom poschodí.

O incidente píše aj polícia na svojom Facebooku. "​Dnes v čase krátko pred 12.45 h boli hliadky PZ vyslané na Komarnickú ulicu v Bratislave, kde malo podľa oznámenia dôjsť k streľbe. Hodnovernosť oznámenia hliadky na mieste preverili a potvrdili," píšu strážcovia zákona.

Zdravotní záchranári sa snažili zachrániť 60-ročného muža, ktorý pri udalosti utrpel poranenie hlavy. "Následkom strelných poranení však napriek snahám záchranárov podľahol," informoval hovorca Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby Boris Chmel.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok