PR správa

eJoy - prírodné tabletky na erekciu, ktoré stoja za vyskúšanie

PR
24.8.2016 11:00

Množstvo mužov, nielen v staršom veku, majú problémy s erekciou. Pôvod týchto problémov je rôzny. Výskumy dokazujú, že u veľkej skupiny mladších pánov je problém psychického charakteru, u starších je to logicky vek a sním spojené fyziologické zmeny.

eJoy - prírodné tabletky na erekciu, ktoré stoja za vyskúšanie

Príčin môže byť však mnoho. No jedno je však jasné - všetci chcú riešenie. Návšteva lekára pri občasných problémoch nie je veľmi populárna. Na trhu je však množstvo prípravkov na zlepšenie erekcie - niektoré sú len vyhodené peniaze, no niektoré sú overené a fungujú. Medzi ne patrí aj novinka, prichádzajúca z Veľkej Británie - eJoy®.

Príklad zo života

Starší muž dlho plánuje romantický večer so svojou partnerkou. Prežili pekný deň, teraz je na rade večerné dobrodružstvo. Doteraz vyšlo všetko na jednotku, no nesklame ju v sexe? Muž má svoje roky a nie vždy to funguje, ako by si predstavoval. Teraz je navyše pod tlakom, zatiaľ to spolu nerobili. Hodil by sa nejaký „životabudič“, ktorý mu pomôže, aby potešil svoju partnerku. Muž je prefíkaný a predvída. Už niekoľko dní užíva účinné prírodné tablety, ktoré podporujú a zlepšujú erekciu, eJoy®. Starší pán je pripravený, všetko funguje! S erekciou nemá žiadny problém. Sex bol perfektný, on aj partnerka sú spokojní.

Nie, to nie je vymyslená modelová situácia, je to príklad inšpirovaný realitou. Ak neveríte, pozrite si napr. tieto skúsenosti staršieho pána s prípravkom eJoy. Takých skúseností s eJoyom nájdete v diskusiách na nete množstvo. Ako je to možné?

Vyvážené zloženie

Môže za to vyvážené zloženie. Saw Palmetto a Tribulus Terrestris podporujú prekrvenie a tvorbu testosterónu, pričom im asistujú aminokyseliny L-Citrulín a L-Arginín a ako bonus je tu extrakt z koreňa Maca, ktorú nazývajú (zo zrejmých dôvodov) peruánska viagra. Lepší prietok krvi a krvný obeh posiluje aj kajenské korenie. Aby to nebolo všetko, eJoy obsahuje aj vitamíny C a D.

fotka-do-stredu-clanku-sita-ejoy_0a000002-2f55-df84.png

Netreba recept, ani veľa peňazí

eJoy je výživový doplnok, takže nie je potrebný lekársky predpis. Kúpite si to jednoducho zo stránky výrobcuwww.ejoy.sk a príde vám domov do 2 dní v nenápadnom, diskrétnom balení. Nikto predsa nemusí vedieť, čo si kupujete. Základné balenie obsahuje 24 tabliet a stojí 27,90. Keďže sa dávkuje po 2 tabletách denne, vydrží 12 dní. Stojí vám 2,3 € denne za tvrdú erekciu? Odpoveď je zrejmá.

Suma sumárum

eJoy zlepší a predĺži erekciu, zvýši libido a zdvihne hladinu testosterónu v tele. Dokonca podporuje tvorbu spermií a ich pohyblivosť (zvyšuje plodnosť). To všetko za fajn cenu. A keďže je založený na čisto prírodnej báze, nemá nežiadúce účinky. Prípravok je schválený Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky a overiť si ho môžete aj v ADC číselníku (centrálna elektronická databáza farmaceutických produktov dodávaných do zdravotníckych zariadení na Slovensku).

Máte problémy s erekciou? Prečo ho nevyskúšať?

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok