Pri nehode zahynulo dievča s chlapcom, auto narazilo do stromu

TA3 TASR
11.7.2017 11:04

Krátko po pol tretej v noci sa pri obci Kvetoslavov na južnom Slovensku odohrala tragická nehoda. Zahynuli pri nej dvaja mladí ľudia zo štvorčlennej posádky vozidla.

Pri nehode zahynulo dievča s chlapcom, auto narazilo do stromu
HaZZ

Život 17-ročného dievčaťa zo Zlatých Klasov a 21-ročného muža z Levoče si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes približne o 02.20 h v katastri obce Kvetoslavov v okrese Dunajská Streda. Zároveň sa pri nej zranil 26-ročný vodič z Levoče a ďalšia spolujazdkyňa. Informovala o tom trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Podľa doterajších informácií prechádzal nadránom Renault Mégane po ceste v smere od Šamorína na Kvetoslavov. Zo zatiaľ nezistených príčin však prešiel mladý vodič do protismeru a následne mimo cestu, kde auto narazilo do stromu. Pri náraze na mieste zahynuli dvaja mladí spolujazdci sediaci na zadných sedadlách. Zraneného vodiča a ďalšiu spolujazdkyňu previezli na ošetrenie do nemocnice. Dychová skúška alkohol u vodiča nepotvrdila. 

Na mieste zasahovali aj hasiči zo Šamorína. "Hasiči na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Júlia Kedrová. Cesta II/503 bola do približne 7.30 h neprejazdná. "Prípad prevzal vyšetrovateľ a príčinu dopravnej nehody a mieru zavinenia určí až ďalšie vyšetrovanie," doplnila Kredatusová s tým, že polícia opätovne apeluje na vodičov, aby jazdili zodpovedne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok