Corgoň liga - Senica - Trenčín 4:0

SITA, TA3
3.4.2012 19:53

Záhoráci boli od začiatku stretnutia lepším tímom, napádali Trenčanov pri rozohrávke a nepustili ich do kombinačnej hry. Už vo 8. min volala po góle Pavlíkova hlavička po Kóňovom rohu, ale lopta letela tesne vedľa.

Futbal - Corgoň liga - 25. kolo - utorok:

FK Senica - AS Trenčín 4:0 (2:0)
Góly: 25. T. Kóňa, 36. Blackburn, 68. Jaroslav Diviš, 90. P. Pavlík, ŽK: 35. Kleščík, 73. V. Horváth (obaja Trenčín), rozhodovali: Hracho - Bobko, Poláček, 1149 divákov

Zostavy:
Senica: P. Bolek - Štepanovský, P. Pavlík, Gorosito, Pedro Leal - Križko (78. Strnad), Wijlaars - Jaroslav Diviš, T. Kóňa, Blackburn (71. M. Ďurica) - Diarrassouba (63. Kalabiška)
Trenčín: Volešák - Godál, Kleščík, Diakite, Holúbek (31. Radovanovič) - V. Horváth - L. Peltier (46. Diaz), Hlohovský, Štefánik (79. Salinas), Mazan - Štyvar

Záhoráci boli od začiatku stretnutia lepším tímom, napádali Trenčanov pri rozohrávke a nepustili ich do kombinačnej hry. Už vo 8. min volala po góle Pavlíkova hlavička po Kóňovom rohu, ale lopta letela tesne vedľa. V 16. min strieľal z voleja po Lealovom centri Diviš, našiel však pripraveného Volešáka. Český stredopoliar to skúšal aj o minútu neskôr, keď po individuálnej akcii Diarrassoubu tvrdo vystrelil, ani tento raz si lopta nenašla cestu do siete. Zaslúženej gólovej odmeny sa Záhoráci dočkali v 25. min po Kóňovej tvrdej strele z priameho kopu z dvadsiatich ôsmich metrov k pravej žrde. Na rozdiel dvoch gólov upravil panamský útočník Blackburn, keď využil výborne kopnutú štandardku Kóňu - 2:0. Trenčania sa do zakončenia dostali až v 39. min, Peltier mieril nad. Na konci polčasu zaujali ešte strely domáceho Wijlaarsa a hosťujúceho Hlohovského.
Po prestávke mali v úvodných pätnástich minútach viac z hry Trenčania, gólovú možnosť si však nevypracovali. Po hodine hry sa opäť dostali do hry Seničania, ktorý boli jednoznačne lepším celkom. V 68. min po peknom centri Leala trafil krásne z voleja Jaroslav Diviš a bolo to 3:0. Trenčan Hlohovský sa snažil s výsledkom niečo urobiť, ale jeho nebezpečnú prízemnú strelu senický brankár nepustil za svoj chrbát. V závere ešte zaujala gólová hlavička Ďuricu, pri ktorej bravúrne zasiahol trenčiansky brankár. Na konečných 4:0 upravil v 90. min po rohovom kope Kóňu stopér Pavlík. Trenčania aj druhýkrát v sezóne odchádzajú zo Záhoria so štvorgólovou nádielkou.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok