Karhan sa s Trnavou rozlúčil triumfom nad Zlatými Moravcami

TA3 TASR SITA
27.5.2017 21:05

Spartak Trnava si na vlastnom ihrisku poradil so Zlatými Moravcami 3:1 v stretnutí záverečného 33. kola slovenskej futbalovej Fortuna ligy. Víťaznú derniéru Miroslava Karhana na lavičke Spartaka zabezpečili už v prvom polčase Boris Godál, ktorý premenil pokutový kop, Anton Sloboda a Oliver Janso.

Po zmene strán sa presadili aj hostia - čestný úspech dosiahol v závere duelu Ewerton Paixao Da Silva. Karhan prevzal mužstvo v apríli 2016 a v ročníku 2016/2017 ho priviedol na 6. priečku v ligovej tabuľke. Zlaté Moravce obsadili konečné 10. miesto.

Miroslav Karhan, tréner Trnavy: "Mali sme dobrý vstup do zápasu a už v 10. minúte bolo 2:0. O zápase bol rozhodnuté, len je škoda, že v druhom polčase sme mohli pridať niečo navrch, ale naopak sme zbytočne inkasovali. Napriek tomu sme zaslúženým víťazstvom zakončili sezónu. Zo svojho postu odchádzam, preto, že sme nesplnili cieľ umiestniť sa do 4. miesta, ale viac to nebudem komentovať."

Juraj Jarábek, tréner Zlatých Moraviec: "Musím spomenúť, že po štvrťhodine sa nám zranil de Oliveira a v trnavskej nemocnici ho odmietli ošetriť. Neviem, čo si mám o tom myslieť, ale aj taký je slovenský futbal. K zápasu poviem toľko, že sme hrali pekný futbal, ale vzhľadom na to, že pre zranenia nám chýbala prakticky celá obrana, zápas sme prehrali. Trnava si potrebné uhrala už v prvom polčase a zaslúžene zvíťazila. Po zmene strán sme aj my mali dosť šancí, z ktorých sme premenili len jednu."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok