NHL: Nashville po prvý raz v histórii zabojuje o Stanleyho pohár

TA3 TASR SITA nhl.com
23.5.2017 09:26

Hokejisti Nashvillu Predators sa stali prvými finalistami play off zámorskej NHL. Historicky premiérovú účasť vo vyvrcholení bojov o Stanleyho pohár spečatili domácim víťazstvom 6:3 v šiestom súboji finále play off Západnej konferencie nad Anaheimom, v celej sérii triumfovali 4:2 na zápasy.

NHL: Nashville po prvý raz v histórii zabojuje o Stanleyho pohár
SITA/AP

Hrdinom šiesteho súboja bol center prvej formácie "predátorov" Colton Sissons, ktorý zaznamenal hetrik. "Som hrdý na tento tím, ktorý pracoval tvrdo celý rok, aby sa dostal až sem. Teraz máme možnosť hrať vo finále o Stanleyho pohár. Nemôžem byť šťastnejší. Je to úžasné," povedal pre zámorské médiá obranca Nashvillu Roman Josi. Predators v boji o trofej narazia na úspešnejšieho z dvojice Pittsburgh - Ottawa, Penguins vedú vo finále Východnej konferencie 3:2 na zápasy.

Nashville - Anaheim 6:3 (2:0, 0:1, 4:2) - konečný výsledok série 4:2
Góly: 2. Watson (Y. Weber, Irwin), 9. Sissons (Aberg), 43. Sissons (Aberg, F. Forsberg), 54. Sissons (Järnkrok), 58. F. Forsberg (Fiddler), 59. Watson (Ellis) - 25. Kaše (Getzlaf, Vatanen), 45. Wagner (Kerdiles, Vermette), 49. Fowler (Vatanen)


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok